Szilágyi László

ML tulajdonos, üzleti coach

Az üzleti coaching nagyon személyes műfaj, alapja a kölcsönös bizalom. Tudom, Neked sem mindegy, kivel dolgozol együtt.

Minden nagy utazás az első lépéssel kezdődik. Remélem kölcsönösen elégedett útitársak lehetünk  jövőben!

 

Üzleti coach-ot keresel?

Személyemben megbízóként egy olyan üzleti támogató partnert kapsz, aki végigkísér a jövedelmező és önjáró vállalkozás kialakításának útján és az együttműködés eredményére garanciát is ad Neked.

Üzleti coach szeretnél lenni?

Ha úgy kerültél ide, hogy új kihívásokat keresve a Magad számára Te is üzleti coach szeretnél lenni, biztos lehetsz benne, hogy személyes tapasztalataimmal is tudlak segíteni abban, hogy megtaláld a számításaidat nálunk.

Az én történetem

Éppen csak megszerzett közgazdasági végzettséggel cseppentem bele a rendszerváltás éveibe. Frissen privatizált (nagy)vállalatok alkalmazottjaként testközelből volt szerencsém végignézni a magyarországi kereskedelem és ipar átalakulását, a mai piaci környezet sajátosságainak kérdéseire a válaszokat sokszor még mindig az akkor szerzett tapasztalatokból merítve találom meg.

Alig 26 évesen már egy akkor még közepes méretű élelmiszeripari termelő vállalat kereskedelmi igazgatói székében ülve kezdődött igazi építői karrierem: üzletet, piacot, csapatot, de valójában rendszert fejlesztve érhettem el jelentős sikereket és ez az FMCG körbe tartozó további állomásaimra is jellemző volt különböző felsővezetői pozíciókban.

A közel 25 év alatt felhalmozott üzletfejlesztési és vezetési tapasztalatokat üzleti coach-ként igyekszem kamatoztatni, mivel úgy gondolom, hogy a tudás átadás és az ebből fakadó üzleti siker élményét így találhatom meg leginkább. Ezért csatlakoztam a világ vezető üzleti coach szervezetéhez, az Action Coach-hoz és így ügyfeleim számára egy hatalmas nemzetközi tudásbázis eszköztárát a saját ismereteimmel ötvözve tudom kínálni.

Meg vagyok győződve arról, hogy a mondás, mely szerint “a befektetett munka mindig megtérül”, csak kis kiegészítéssel igaz. A befektetett átgondolt és tudatos munka térül csak meg, minden más esetben a nagy munkában elfáradt ember csak csodálkozik: hova lett az ígért eredmény??? Az üzleti életben, a vállalkozások esetében ez különösen igaz, ráadásul a rosszul befektetett energia nem csak eredményt nem hoz, hanem egyenesen károkat is okozhat.

Üzleti hitvallásom a rendszerbe foglalt, tudatos működésen alapul, így nem esik nehezemre teljes mellszélességgel képviselni az ActionCOACH módszertani megközelítését, mely azzal teremti meg a vállalkozások stabil működésének hátterét, hogy a folyamatokat, felelősségi köröket, összességében a teljes működést egy konzisztens szisztéma szerint segít újraszervezni. 

“Amióta Lászlóval dolgozunk együtt, cégem forgalma jelentősen emelkedett és a jövedelmezőség is nagyot fejlődött”

Bagdi Tibor ügyvezető, Foodbox Kft.

Miért érdemes velem dolgozni?

A Te céljaid egyben az én céljaim is, ha kihívással kerülsz szembe, az az én kihívásom is. Nem sajnálom az energiát, engem a közös sikerünk motivál.

Nincs különbség: lehetsz cégvezető megbízóm vagy franchise partnerem, együttműködésünk csak azonos értékrend mellett képzelhető el.

Támogatásom minden fontos területre kiterjed

Növekedési stratégia

Piacépítés

Üzleti tervezés

Hatékonyság fejlesztése

U

Kontrolling rendszerek

Profit növelés

Kapcsolatépítés

Szervezeti működés