Blog

Az oldalon található bejegyzések olyan gondolatokat fogalmaznak meg, amelyek az üzleti világ összefüggéseit igyekeznek feltárni.

Az igazi gondolat gondolatot szül, valódi értékek pedig gondolatok láncolatából jönnek létre.

Minden test megtartja nyugalmi állapotát, vagy megmarad az egyenes vonalú egyenletes mozgás állapotában míg más test mozgásállapotának megváltoztatására nem készteti. (Newton I. törvénye)

Az itt található írások célja, hogy Te, Kedves Látogató kimozdulj a nyugalmi állapotodból és az egyenes vonalú egyenletes mozgásból kitörve folyamatosan gyorsulva szárnyalj az egyre nagyobb üzleti sikerek felé.

A külső szem

A külső szem

A sportban az edzők szerepe kiemelten fontos, egyes vélemények szerint a sikerben legalább akkora részük van, mint maguknak a sportolóknak, akik elsőként érnek be a célba. A diadalmas győztesek nem csak udvariasságból vagy illemből mondanak szinte elsők között...

Ki fog itt dolgozni?

Ki fog itt dolgozni?

A mai (és még inkább a jövőbeni) magyar gazdaság egyik legnagyobb problémája a munkaerő kérdése. Mindenki hümmög vagy csóválja a fejét, amikor ez a téma szóba kerül, de ugyanakkor azt látom, hogy igazából még csak nagyon kevesen...

Coaching szolgáltatások vállalkozások tulajdonosai részére