Garantáljuk, hogy a befektetésed megtérül

Az ActionCOACH világon egyedülálló nemzetközi garanciavállalási rendszerének köszönhetően pénzügyi kockázattól mentesen dolgozhatunk együtt. Befektetésed biztosan megtérül, hiszen a közös fejlesztő munka eredménye vagy fedezi a szolgáltatásunk díját, vagy tehermentesítünk az esetleges eredménytelenség pénzügyi következményei alól. Ennek keretében amennyiben nem termeljük ki vállalkozásod számára a nekünk kifizetett díjat a mentoring program 13 hónapja végéig, úgy a hiányzó különbözetet visszatérítjük Neked, vagy addig dolgozunk Veled további költségektől mentesen, ameddig a kívánt eredményt el nem érjük*.

Az ActionCOACH nemzetközi garancia 7 pontja a következő…

 

1. Garantáljuk, hogy lesznek eredmények és 13 hónapon belül közösen megtaláljuk a számunkra kifizetett tiszteletdíjat vagy a továbbiakban a coaching ingyenes.

Programunk az elmúlt huszonöt év alatt a világ számtalan országában bebizonyította működőképességét. Ha egy ActionCOACH támogatását veszed igénybe, eredményekre számíthatsz. Amennyiben kellő elszántsággal vágsz bele a programba, a megbeszélt időben elvégzed az ajánlott feladatokat, minden coaching ülésen a vállalkozásodra fókuszálsz, időt szakítasz a javasolt tréningekre és minden elkötelezett döntésed megvalósítod, de ennek ellenére a 13. hónap végén az elért eredményeknem fedezik a szolgáltatás költségét, úgy a Számodra a coaching ingyenes lesz mindaddig – minden kérdés és megjegyzés nélkül -, amíg az előzetesen kitűzött célt el nem érjük vagy a hiányzó különbözetet visszatérítjük Neked!*

2. Garantáljuk, hogy a saját és a céged valós helyzetével szembesítünk, bármily kellemetlen is a realitások tudomásul vétele, vagy bármily nehéz is a szükséges változtatások megvalósítása.

A realitások tudomásul vétele és a szükséges változtatások megvalósítása a hatékony coaching program alapja. Egy ActionCOACH igénybevétele egy olyan barátot jelent számodra, akit nem okolhatsz a kialakult helyzetért, de aki személyes üzleti tanácsadódként kizárólagosan a Te sikereiben érdekelt! Kapcsolatunk az elszámoltathatóságra épít: mindazzal összefüggésben, amit mondasz és amit teszel. A siker elérésére irányuló erőfeszítéseket támogatja a folyamat minden eleme, ennek érdekében esetenként keményebb fellépés is elképzelhető.

3. Garantáljuk, hogy olyan üzleti továbbképzésben lesz részed, amelynek köszönhetően vállalkozásod valóban működni és növekedni fog és az új tudásodnak köszönhetően bármilyen üzleti szituációban megállod a helyed.

Minden, ami a coachingban előkerül, az a Te üzletedről szól, az átadásra kerülő üzleti tudás a működés és a növekedés kipróbált forgatókönyvét adja a kezedbe! Úgy terveztük a programot, hogy az Téged minden területen gazdagítson. A cégedben rejlő valódi növekedési potenciál felszabadítása érdekében a pilótaülést elfoglalva a kezedben lesz a térkép és a jogosítvány, hogy tényleg oda juss, ahová szeretnél!

4. Garantáljuk, hogy Te és az üzleted teljes biztonságban lesztek.

Munkakapcsolatunk során alapként fogadjuk el a saját tulajdonhoz való kötődést, a coaching munkaforma természete kölcsönös bizalomra és tiszteletére épít. Együttműködésünk során mindig az Te látószögedből értelmezzük az üzleti folyamatokat és az azokat tükröző a számokat.

5. Garantáljuk az egyedi – személyedre és cégedre szabott – megközelítést!

Minden üzlet egyedi és különleges – ehhez kétség sem férhet! A Tied is! Együttműködésünk azokra a tapasztalatokra épít, amit számtalan üzletág különféle vállalkozásaival folytatott közös munkánkból származik, ezért biztos lehetsz abban, hogy javaslatainkat világosan megindokoljuk és az elvárásaidnak megfelelő eredmények megvalósítása érdekében cselekszünk!

6. Garantáljuk, hogy olyan rendszerhez és módszerekhez férsz hozzá, amelyek a vállalkozásod profittermelő képességének növekedését segítik elő. Hozzáférést biztosítunk egy olyan kipróbált, 25 éve fejlesztett és több tízezer cég által tesztelt rendszerhez, amely az üzleti minőség szinonimája és ebben a komplexitásában egyedülálló.

Módszertanunkat és eszközeinket a profitnövelés érdekében alakítottuk ki. Ezt szolgálják azok a kidolgozott és szisztematikus eljárások – számuk meghaladja a 3500-at -, amelyekhez hozzáférést biztosítunk, és amelyek együttműködésünk során közvetlen üzletépítő erőt jelentenek számodra.

7. Garantáljuk, hogy közös munkával egy piaci környezetben profitot termelni képes vállalkozást hozunk létre, amely személyes közreműködésed nélkül is stabilan megáll a lábán.

Együttműködésünk arra irányul – s ezt garantáljuk -, hogy egyre kevésbé az üzletedben és sokkal inkább az üzleteden dolgozz, mind közelebb hozva a célt, hogy a céged legyen érted és ne Te a cégéért!

*Nem minősül ajánlattételnek. Részletes feltételeket szerződésbe foglaljuk.