ActionCOACH

A világ első számú franchise üzleti coaching szervezete

Az ActionCOACH 1993 óta foglalkozik üzletépítéssel a kis- és középvállalatok körében. Az indulás óta tulajdonos-vállalkozók ezreit segítettük céljaik eléréséhez szerte a világban

év tapasztalat

ország

üzleti coach

A nemzetközi hálózat hatalmas erőt és lehetőségeket rejt magában. Nincs olyan üzletág, vállalkozási terület, amellyel a jelenleg működő több mint ezer üzleti coach kollégánk eddig ne találkozott volna. Szinte kizárt, hogy ne rendelkeznénk az elmúlt 25 év alatt keletkezett olyan esettanulmánnyal, ami egy adott kihívás lekűzdésében támpontot ne adna. 

Hazai ügyfeleink ennek a világméretű hálózatnak a támogatását tudhatják maguk mögött, amikor hozzánk fordulnak.

Nemzetközi és hazai piaci körülmények között számtalan alkalommal bizonyított üzletépítő megoldásaink alkalmazása révén képes leszel megfelelni az Előtted álló kihívásoknak. A kockázatot közösen vállaljuk, hiszen ha nem termeljük ki szolgáltatásunk díját a Számodra, úgy azt a szerződésünkben vállalt feltételeknek megfelelően visszatérítjük Neked.

Az üzletre a maga teljességében fókuszálunk. Kiragadott részterületek helyett működésének egészében tekintjük át vállalkozásodat és komplex módon segítünk a fejlesztésben.

Hiszünk abban, hogy egy vállalkozást fokozatosan kell mind nagyobb piaci kihívások megoldására felkészíteni. Ha egyes területekkel előreszaladunk, azok lehetőségeit a többi lemaradása miatt úgysem tudjuk kihasználni…

 

Abban támogatunk, hogy felszabadítsd a gondolkodásodat. Közösen új perspektívát, új energiát teremtünk, hogy úrrá legyél a kihívásaidon.

Biztosítjuk Számodra a külső szem objektivitását. Az a feladatunk, hogy azt vegyük észre a vállalkozásodban, ami mellett Te lehet, hogy már évek óta elmész a megszokások rabjaként.

A fő cél az, hogy ne a vállakozásodBAN dolgozz, hanem a vállalkozásodON, így a napi rutinok helyett a valódi értékteremtés legyen a fókuszban. Ha céged működését, folymatait és az alkalmazottak szerepköreit egységes rendszerbe szerveztük, egyszerre közel kerülhetsz azoknak a céloknak az eléréséhez, amelyekkel eredetileg elindítottad a vállalkozásodat. És emellett még büszke is leszel az eredményeidre.

Az ActionCOACH  nemzetközi franchise hosszú múltra tekinthet vissza, ha van időd, pillants bele ebbe a történetbe néhány perc erejéig. Aki elkalauzol, az nem más, mint Brad Sugars, a franchise alapító tulajdonosa.

Az ActionCOACH magyarországi tevékenységéről, szolgáltatásainkról és programjainkról bővebb információt találsz a képre kattintva