Egy új karrier kezdete

Igen. A legjobb helyen jársz, ha irányt keresel a folytatáshoz!
Találkozzunk, beszélgessünk

Új karrier

Biztosan sok mindent elértél már eddigi pályafutásod során. Voltak üzleti sikereid vezetőként? Eredményesen építettél fel új üzletágat vagy akár egész céget? Hatékonyan támogattad kollégáidat és együtt jutottatok fel a csúcsra?

Minden életútban vannak fordulópontok. Gondolkoztál már rajta, hogy a Tied mikor érkezik el? Reálisan tekintve a jövőbe, egyszer minden vezetőnek elérkezik az őrségváltás pillanata… De mindig van választás, egy új karrier kezdete a Te döntéseden múlik. Eddig felhalmozott tapasztalataidat sikerrel állíthatod más vállalkozók üzleti sikereinek szolgálatába és közben saját üzletedet is eredményesen építheted üzleti coach-ként az ActionCOACH nemzetközi csapatához csatlakozva.

Ha erre az oldalra kerültél, annak bizonyára oka van… De hogy kerültem ide én?

Üzleti pályafutásom első közel 25 évében alkalmazottként jártam végig a ranglétrát. Alulról kezdve jutottam el különböző felsővezetői pozíciókig. Volt, amikor hibáztam és volt, hogy valamit jól csináltam (hinni merem, hogy ez utóbbiból volt azért több…), de abban biztos vagyok, hogy mindkét esetben olyan tapasztalatokat szereztem, amelyek az üzletépítésben rendkívül hasznosak.

Néhány évvel ezelőtt válaszút elé kerültem: vagy elvállalok egy, a korábbiakhoz hasonló pozíciót és “őrlök tovább a malomban”, vagy az addig összegyűjtött tudásomat megpróbálom mások üzletépítésének szolgálatába állítani. Végül úgy döntöttem, hogy szeretnék olyan folytatást az életemnek, amelyben nem vagyok kiszolgáltatva egy vállalat HR politikájának, nem várom meg, amíg a feltörekvő fiatalok átveszik a helyemet, hanem saját utat keresek addig megszerzett tapasztalataim értékké tételéhez.

De önmagában ezt a tudást még jelentősnek mondható önbizalommal felvértezve sem éreztem eléggé értékesnek ahhoz, hogy ezt üzleti alapon kínáljam mások számára. A megoldást az ActionCOACH jelentette számomra, hiszen nemzetközi franchise-hoz csatlakozva alkalmam nyílt ötvözni a hazai veresenykörnyezetben szerzett ismereteimet a nemzetközi szinten kidolgozott és főképpen bizonyított módszertannal és az azt megalapozó tudásbázissal.

És most itt vagyok… És Téged is arra bíztatlak, hogy találd meg saját utadat, amelyen haladva másoknak termelsz értéket, de egyben a saját üzletedet is építed!

Üzleti coach szeretnél lenni az ActionCOACH csapatában?

Mi szükséges ehhez?

A legfontosabb az elköteleződés.

Olyan útra lépsz, amely tele van kihívásokkal, egyben sikerekkel. Az ügyfeled sikere egyben a Te sikered is, közös az öröm és a bánat is.

A hazai piacon kevés igazi üzleti coach van, Te közéjük tartozhatsz, ha rendelkezel megfelelő üzleti tapasztalatokkal és persze képes is vagy ezek átadására.

Sikeres ActionCOACH lehetsz, ha…

… nyitott vagy a tanulásra

… képes vagy saját egódat háttérbe szorítani

… át tudod adni saját eddigi tudásodat másnak

… kitartóan tusz dolgozni mások sikeréért, ami egyben persze a Te sikered is

… szeretnél egy sikeres nemzetközi közösséghez tartozni

… rendelkezel olyan tudással, ami mások számára értéket jelent

Biztosan felmerülnek Benned kérdések…

“Vajon meg tudok-e felelni, rendelkezem-e mindazzal, ami a későbbi sikerhez kell?”

Töltsd ki rövid tesztünket!

 

Melyik meghatározás ír le Téged leginkább? Klikkelj arra!

Döntésednek súlya van

A csatlakozásnak van még egy fontos feltétele.

Leendő partnereid üzletének építése egyben a saját üzleted építést is jelenti. Az építkezés kezdete minden esetben befektetéssel jár, jelen esetben a saját jövődbe, az önálló, csak a saját teljesítményedtől függő üzleted kiépítésébe való befektetésről beszélünk.

A kockázat nem nagy, de persze nem is kicsi… Azt kell mérlegelned, hogy akarsz-e a világ első számú üzleti coaching szolgáltatójánál eredményeket elérni, egy rendkívül sikeres csapat tagja lenni úgy, hogy ezért a kezdetekben áldozatokat kell vállalnod.

Ilyen esetekben a megtérülés a fő kérdés. Ez viszont csak Rajtad múlik, kizárólag Tőled függ, hogy befektetésed mennyi idő alatt térül meg. De mit is kínálunk Neked?

Z

ActionCOACH 3 fázisú, három modulból álló alapképzése, melynek során elsajátítod mindazokat az ismereteket, melyek a sikeres ügyfélszerzéshez, -kezeléshez szükségesek

Z

Állandó kapcsolatot a jelenleg 70 országban dolgozó több, mint ezer üzleti coach-unkhoz, akik adott esetben ötletekkel, tanácsokkal állnak melletted az ügyfeleid részéről érkező kihívások megoldásában

Z

Hozzáférés az ActionCOACH több mint 20 év alatt felhalmozott nemzetközi tudásbázisához, ideértve képzési anyagokat, esettanulmányokat.

Z

Folyamatos utánképzést, melyet részben webináriumok, részben személyes tanfolyamok keretein belül szervezünk

Z

Állandó marketing támogatást mind nemzetközi, mind hazai szinten, melynek révén elősegítjük a Te saját üzleted fejlődését

Vízió

 

Igen, igazad van, ha azt gondolod, hogy Magyarországon ez a fajta tevékenység gyerekcipőben jár… Ezzel kapcsolatban az a jó hírünk van a Számodra, hogy – ahogyan ez minden induló piac esetében is igaz – folyamatosan növekvő keresletet érzékelünk már most is szolgáltatásunk iránt.

Évről évre nő azon nyitottan gondolkodó cégtulajdonosok száma, akik már nem a gyengeség beismerésének tekintik az általunk nyújtott külső segítség igénybevételét. Persze sokat kell még azért dolgozzunk, hogy minden vállalkozónak legyen egy üzleti coach-a (mint ahogyan könyvelője is van mindenkinek), de a fejlettebb országok gazdaságában tapasztalható tendenciák alapján ez egyáltalán nem elképzelhetetlen. A kérdés csak az, hogy akarsz-e a társunk lenni ebben?