Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat a Te igényeidre szabva alakítottuk ki és közben egyetlen szempont vezérelt, a vállalkozásod sikere, melynek az ActionCOACH megközelítése szerint az igazi fokmérője, hogy mennyire önjáró vállalkozás a Tied. Ezek között megtalálhatod az ActionCOACH nemzetközileg kifejlesztett teljes repertoárját, amelyek egytől-egyig a Te fejlődésedet hivatottak támogatni. Nézd végig és válaszd ki, hogyan segíthetünk Téged álmaid megvalósításában! Ha megtaláltad a Neked leginkább tetsző megoldást vagy csak kérdéseid vannak, keress bátran!

Fő szolgáltatásként az üzleti coach-ként a 13 hónapig tartó “Mentoring program” keretében dolgozunk együtt a megbízó cégtulajdonossal, egy erős, intenzív személyes kapcsolat keretében. Ezt a szolgáltatást Neked találták ki, ha igazán többet szeretnél elérni vagy azt érzed, hogy egyedül nehezen birkózol meg a céged előtt álló kihívásokkal. Ne gondolkozz azon, hogy megéri-e a befektetés, hiszen az egyedülálló ActionCOACH befektetési garancia révén ezt a gondot már le is vettük a válladról. A több mint 20 év alatt kidolgozott és folyamatos fejlesztés alatt álló módszereink segítségével nem csak arra vállalkozunk, hogy közös munkánkkal növeljük vállalkozásod üzleti eredményességét, hanem arra is, hogy ezek végeredményeként több időd és lehetőséged lesz élvezni is annak gyümölcseit a 13 hónapos program végére. Ez a fajta üzleti mentorálás ma még itthon úttörő megoldásnak számít, legyél az elsők között, szerezz ezzel is előnyt versenytársaiddal szemben! Olvass róla bővebben itt!

Időben rövidebb, másféle tapasztalatokat és élményeket hoz “Csoportos coaching” programunk. Részvételeddel Hozzád hasonló cégvezetők társaságában fedezhetitek fel az eredményességet befolyásoló legfontosabb tényezőket. Olyan gyakorlati megközelítéseket alkalmazunk, melyeket már a találkozókat követő napon alkalmazni tudsz saját vállalkozásodban és közvetlenül mérheted majd a hatásukat is. Eközben megismered más cégvezetők tapasztalatait, gyakorlatát is, ezzel is gazdagítva ismereteidet. További információk erről a szolgáltatásról itt érhetők el.

Minden cégvezető gondolatai között szerepelnek a “Mi lenne, ha…” kezdetű mondatok. Sokszor a jó ötletek is azért halnak el, mert tulajdonosuk nem biztos abban, hogy megvalósításukkal valóban jó irányba viszi a vállalkozását. Egy diagnosztikus beszélgetés keretében, amit „Sikerindex felmérés”-nek nevezünk, fel tudom mérni Neked, milyen lehetőségek rejlenek az üzletedben, merre, hogyan tudod tovább fejleszteni a vállalkozásodat. Garantálom, hogy a „külső szem” megközelítéssel maximálisan objektív állapot felmérést kapsz majd, amelynek megállapításaira nyugodtan alapozhatod majd soron következő üzleti döntéseidet. Tudj meg róla többet itt:

Az üzleti tervezés jelentőségét senki sem vitatja, ennek ellenére a kis- és középvállalkozások körében sokszor hiányzik a tudatos, alapos tervezés, illetve ezek megvalósításának követése, értékelése. „Növekedési workshop” nevű programom a tervezés alapelveinek átadását, illetve ezek gyakorlati alkalmazását foglalja magába. Egy Hozzád hasonló vállalkozókkal eltöltött nap végén egy konkrét terveket tartalmazó munkafüzettel távozhatsz és csak Rajtad múlik, mennyit valósítasz meg az abban foglaltakból. További részleteket itt találsz:

Ha csak bele szeretnél kóstolni az üzleti coaching világába és megtapasztalni, hogy döntéseidnek milyen közvetlen hatásai vannak vállalkozásod eredményességére, jelentkezz üzleti szimulációs játékunkra. Éld át a játék izgalmát, garantálom, hogy a kellemes élmények mellett egészen új üzleti felismerésekkel gazdagodva fogsz távozni. Olvass még róla itt!