Legyél Te is üzleti coach

Miért ne kezdhetnél egyből a csúcson: a világ elsőszámú üzleti coaching szolgáltatójánál, amely megalapítója volt az ágazatnak s ma is a megújulás motorja?

Új karrier

Biztosan sok mindent elértél már eddigi pályafutásod során. Voltak üzleti sikereid vezetőként? Eredményesen építettél fel új üzletágat vagy akár egész céget? Hatékonyan támogattad kollégáidat és együtt jutottatok fel a csúcsra?

Minden életútban vannak fordulópontok. Gondolkoztál már rajta, hogy a Tied mikor érkezik el? Reálisan tekintve a jövőbe, egyszer minden vezetőnek elérkezik az őrségváltás pillanata… De mindig van választás, egy új karrier kezdete a Te döntéseden múlik. Eddig felhalmozott tapasztalataidat sikerrel állíthatod más vállalkozók üzleti sikereinek szolgálatába és közben saját üzletedet is eredményesen építheted üzleti coach-ként az ActionCOACH nemzetközi csapatához csatlakozva.

Miért ActionCOACH?

Eredményes üzleti múlttal a hátad mögött bizonyára több lehetőség közül választhatsz, miért érdemes mellettünk letenned a voksod? Több, mint ezer válaszunk van erre! Azoknak a kollégáinknak a sikerei szerte a világban, akik az ActionCOACH nemzetközi franchise több mint 70 országában végzik eredményesen a munkájukat.

A vállalkozások fejlesztését segítő módszereink az elmúlt több, mint húsz évben bizonyították eredményességüket. A tudásbázis folyamatosan bővül, az új tapasztalatok folyamatosan teszik még teljesebbé az eszköztárunkat. Ezek elérését, használatának lehetőségét biztosítjuk Számodra is annak érdekében, hogy ügyfeleid vállalkozásait sikerre tudd vinni. Az ActionCOACH tudástár a Te tapasztalataiddal ötvözve nyeri el valós értékét és válik valódi értékteremtő eszközzé a kis- és középvállalatok tulajdonosai számára.

Teszteld Magad!

Nézd meg, hogy lehetnél-e Te is üzleti coach!

 

Válassz az alábbi lehetőségek közül!

Mi szükséges ehhez?

Legelőször is komoly elhivatottság. Más, általad eddig megismert területekhez hasonlóan a sikert itt sem adják ingyen. Meg kell tanulnod az ActionCOACH alapvető módszertani elemeit, melyek ugyan sok ponton fognak találkozni nagyvállalati rendszerekről szerzett tapasztalataiddal, de a megközelítés más lesz, hiszen ügyfeleink méretükből, piaci helyzetükből és erőforrásaik tekintetében is eltérnek eddigi környezetedtől.

A nyitott, befogadó gondolkodás is elengedhetetlen. Bele kell tudnod érezni Magad az ügyfeled helyzetébe, meg kell értened az ő mindenkori szempontjait ahhoz, hogy úgy tudjál segíteni neki, ahogyan arra szüksége van.

Fontos, hogy ne hiányozzon Belőled a segítő szándék. A mi munkánk az ügyfélről, az ő sikeréről szól, mi akkor vagyunk sikeresek, ha ő lesz az a támogatásunk révén. ha ebben meg tudod találni a saját örömöd is, akkor nagy esélyed van arra, hogy elfoglald a helyed a ’World No1′ üzleti coach csapatában.

Üzlettársak lehetünk

Az ActionCOACH egy nemzetközi franchise rendszer, a tagjai üzleti kapcsolatban állnak egymással. Ha hozzánk szeretnél tartozni, ez pénzügyi befektetéssel is jár, persze az üzleti életben jártas szakemberként valószínű ez nem meglepő a számodra – nincs olyan üzleti eredmény, amelyet nem előz meg befektetés. A franchise rendszerhez csatlakozás egyszeri és rendszeres költségekkel jár, amelyek ellenértékeként a következő elemeket biztosítjuk számodra:

Z

ActionCOACH 3 fázisú, három modulból álló alapképzése, melynek során elsajátítod mindazokat az ismereteket, melyek a sikeres ügyfélszerzéshez, -kezeléshez szükségesek

Z

Állandó kapcsolatot a jelenleg 70 országban dolgozó több, mint ezer üzleti coach-unkhoz, akik adott esetben ötletekkel, tanácsokkal állnak melletted az ügyfeleid részéről érkező kihívások megoldásában

Z

Hozzáférés az ActionCOACH több mint 20 év alatt felhalmozott nemzetközi tudásbázisához, ideértve képzési anyagokat, esettanulmányokat.

Z

Folyamatos utánképzést, melyet részben webináriumok, részben személyes tanfolyamok keretein belül szervezünk

Z

Állandó marketing támogatást mind nemzetközi, mind hazai szinten, melynek révén elősegítjük a Te saját üzleted fejlődését

Vízió

 

Igen, igazad van, ha azt gondolod, hogy Magyarországon ez a fajta tevékenység gyerekcipőben jár… Ezzel kapcsolatban az a jó hírünk van a Számodra, hogy – ahogyan ez minden induló piac esetében is igaz – folyamatosan növekvő keresletet érzékelünk már most is szolgáltatásunk iránt.

Évről évre nő azon nyitottan gondolkodó cégtulajdonosok száma, akik már nem a gyengeség beismerésének tekintik az általunk nyújtott külső segítség igénybevételét. Persze sokat kell még azért dolgozzunk, hogy minden vállalkozónak legyen egy üzleti coach-a (mint ahogyan könyvelője is van mindenkinek), de a fejlettebb országok gazdaságában tapasztalható tendenciák alapján ez egyáltalán nem elképzelhetetlen. A kérdés csak az, hogy akarsz-e a társunk lenni ebben?

Várunk Téged

Nem mindenki jut el idáig az olvasásban…

Ha Te itt jársz, akkor talán érdemes folytatnod is. Írj nekünk, ismerjük meg egymást, örömmel válaszoljuk meg kérdéseidet személyesen is.

Lehet, hogy Jelentkezési lapunk kitöltésével életed egy teljesen új szakasza kezdődik és erre a lépésre életed legjobb döntéseként fogsz majd visszaemlékezni.

 

Mire vársz tehát?

12 + 2 =